Fahrenheit 9/11

George Bush är ett jävla våp som borde avgått innan han ens blev vald. vad är det för hönshjärna som styrt det här landet? Och det stackars folket i Irak som är helt oskyldiga. Och de stackars soldater som slåss, skadas, dödar och ser sina kolleger bli dödade för... ingenting! den dokumentären borde Michael Moore också vunnit en oscar för. så sjuk. och så bra. det finns så starka scener och ett sånt starkt budskap. Det gör ont i hjärtat på mig när jag ser bilderna från Irak. Ett tal av George Bush:
"we will set the iraqi people free" och Michael Moore visar bilder på lyckliga irakiska familjer på lekplatser, stora ängar, med ballonger. kalla mig bertil och ta mig bakifrån om jag har fel, men var de inte rätt så mycket lyckligare innan den jävla Bushadministrationen lade sig i? jävla lallare.
Michael Moore poängterar i slutet av dokumentären att det finns över 500 män i kongressen, varav en har en son i Irak.
En man, på över 500.
Med tanken att Bushadministrationen sänder ut militärer i städer i försök att rekrytera unga män i bakhåll, går Michael Moore och en föredetta marinsoldat till männen i kongressen och ber de skriva upp namnet på deras söner. För, om de nu står bakom kriget till 100%, varför skulle de isåfall inte kunna skicka iväg sina egna söner?
Var det någon som skrev på?
Nej
Var det någon som ens ägnade 2 minuter att prata med Moore?
Nej

spyfärdig. jag blir spyfärdig. nu är det dags för demokraterna att komma in och styra upp det här landet. McCain har inte stor chans i det här valet. Det är Hillary eller Obama nu. och hem med trupperna för fan.


ett någorlunda förolämpande bildkollage...

image158

.... för apor.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Bra!! Jag tror det blir Obama faktiskt. Men jag bryr mig inte sa varst mycket om det blir Obama eller Hilary. Bada ar otroligt mycket battre an Bush.
Jaklar va lik han var aporna forresten hahaha!

Postat av: Maria

håller helt med. tror det var lite mer för egen vinning som usa störtade in i Irak.
däremot om de skickar hem trupperna nu så blir det inbördeskring i Irak, så man måste lösa det på ngt annat sätt. fast det är ju redan inbördeskring men a du fattar.
bush är ett ärsle

2008-05-25 @ 23:40:25
URL: http://riphertoshreds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback