åååååhvafaaan

jag är sjukt irriterad just nu. Klockan är 7 på morgonen och Julie har åkt till jobbet. Sen ska Garrett till jobbet och jag ska jobba. Men det är inte det jag är irriterad över. Jag är irriterad på att Garrett "måste" jobba hela jävla tiden. Nu är Julies mormor sjuk och hon måste åka ner till Palo Alto i helgen. När jag sa det till honom igår så fick han en såndär blick och jag fick en vibb av honom som jag får hela tiden. Han kan inte ta hand om sina barn. Igår gav han Colin salamiskivor till middag. SALAMISKIVOR! HALLÅ? Iallafall det första han sa var "oj... jag vet inte... eeh.. jag måste jobba... öh.. det måste vi lösa på något sätt... jag får fråga Julie om hon kan strunta i att åka.."
HALLÅ hennes mormor har cancer och har precis haft operation. Hon är helt ensam och jätteparanoid över att nån ska mörda henne pga alla droger hon får. NEJ, Julie kan inte strunta i det.
Så Julie tog med Colin in på mitt rum för en kvart sen och sa att hon skulle åka så han kunde hänga med mig här ett tag. Vilket är helt okej. Men så säger hon:
"he´s got a soggy diaper" och jag känner stanken av kiss.
HALLÅ? hon kunde väl för i helvete tagit av den innan hon lägger honom ner i min säng med nya lakan??! så jävla äckligt. sen berättar hon att Garrett antagligen måste jobba lite i helgen och hon måste verkligen ner till Palo Alto så "im gonna need you this weekend".
såhär har mitt schema den här veckan sett ut hittills och kommer se ut:

tisdag: 8-6
onsdag: 8-6
torsdag: 7-6
fredag (idag): 7-6
lördag: 8-5
söndag: 8-5
måndag:8-5
tisdag : ledigt (sa hon men det tvivlar jag starkt på)
onsdag: ledig fram till 6 då de åker till Vegas i 3 dar (tvivlar jag också starkt på)
torsdag: från när de vaknar tills när de går o lägger sig
fredag: från när de vaknar tills när de går o lägger sig
lördag: från när de vaknar tills när de går o lägger sig.
söndag: ledig (HOPPAS jag, annars säger jag fan upp mig)

och måndagen efter fortsätter min vecka som vanligt. Känns som om jag borde få lite mer än en dag ledigt? eller vad tycker ni?

jävla fanskap.

i love ross

jag o fia åkte till Ross ikväll! jag planerade självfallet inte att spendera 52 dollar men det gjorde jag iallafall.
På en tröja från Nike, ett par skor från Nine West, en väska från Nine West och en påse kakor :) maha. (weak moment där på kakorna.)

Sen åkte vi hem till mig och åt middag i min säng och kollade på August Rush. Sen åkte Fia hem igen och nu är jag ensam. Jag har behövt starta om datahelvetet 2 gånger nu för att den typ hakar när jag försöker öppna en video på datorn. wtf
vet ni förresten? För ett tag sen när jag loggade in på msn i brist på annat att hitta på, så märkte jag att det inte var en enda person online! Inte en enda! Det är seriöst första gången sen jag skaffade msn som 13åring som det inte är nån online! Inte ens mackan!!

imorgon ska Julie vara på jobbet klockan 7 (lixom herregud). Så jag får väcka barnen, mata barnen, klä barnen o skjutsa Colin alldeles själv imorgon bitti. yeeeey
På lördag är det Sex and the City! Taggaaaaaad.


 tröjan från Nike. tillsammans med mitt oerhört feta lår.. herregud.


   fabulösa skor för 20 dollar. från och med nu handlar jag skor på Ross, and ONLY Ross.


  jättehärlig väska! Den har tillochmed fack för den bärbara datorn. yeey



  mmmmm chocolatechips cookies ♥


whooo dilemma

ha ha. Julie och Garrett är rätt roliga. Garrett gör lite som han vill med saker och ting och Julie ringer mig och undrar när hon kan få döda honom.
this just in:

Julie har Garretts bil ner till Palo Alto. Jag, Garrett och pojkarna är hemma och delar på toyotan. Imorse skjutsade jag Garrett till jobbet och sen Colin till skolan. Hämtade Colin 12.30. Garrett kom hem för en timme sen (fick väl skjuts av nån) och säger att han måste ha toyotan för att åka på volleybollträning med jobbet eller nåt. Jag säger att Julie bad mig ta Colin till swimclass och att han borde ringa Julie och dubbelkolla med henne. 10 minuter senare kommer han tillbaka o säger att han inte fick tag på henne, men att vi helt enkelt fick strunta i swimclass så han kunde ta bilen. Så precis innan han ska åka säger han att han har glömt sin mobil på jobbet så om han kunde ta min så vore det jättebra...
ha ha så jag ger honom minmobil och han åker.
10 minuter senare ringer telefonen:

"hello?"
"hey, its Julie"
"Hey Julie, hows it going?"
"Good...So, when can i kill Garrett?"

all things come to an end (hopefully)

det känns som om jag har massor att göra idag men absolut ingen energi alls. Jag vaknade 7 imorse av att Nathan gallskrek. Jag har aldrig hört nåt liknande. Gick ut i köket och där står Garrett med honom i famnen och gör absolut ingenting för att tysta eller trösta honom. Så jag tar honom och han blir tyst med en gång och lägger huvudet mot mitt bröst. naaw. det var rätt sött. Colin ville verkligen inte gå till preschool idag. Han började tillochmed gråta. Garrett är så sämst på att trösta sina barn. ha ha. han är en bra pappa (inte i närheten av lika bra som min dock) men seriöst, han kan typ ingenting. Igår när jag hade hämtat honom på jobbet och vi hade kommit hem så säger han:

"So... what does Nathan have for dinner?"
jag blev gaanska chockad av att han inte ens vet vad hans son äter till middag, men  samtidigt vill jag inte döma honom. Han jobbar jämt. Så jag gav bara lite tips om vad han kunde ge honom.

Så nu är Garrett på jobbet, Julie är i Palo Alto och Colin är i skolan. Nathan och jag sitter nere i vardagsrummet och jag har precis varit nyttig igen och ätit gröt till frukost.
(det var jätteäckligt)

att göra idag:
* städa upp leksaker i vardagsrummen
* dammsuga vardagsrummen
* göra rent i köket
* vika all tvätt

om 3 timmar ska vi hämta Colin så det är ju ingen brådska egentligen. Samtidigt är det rätt skönt att ha allt gjort när killarna sover så jag kan ha lite privatetime för mig själv.

jag läste förresten mitt tidigare inlägg och insåg att jag fick det att låta som om jag och Garrett skulle duscha tillsammans. Givetvis inte. Jag menade bara mig själv. Jag och mitt alter ego.
nu har vi rätt ut det. Tillbaka till disken! yey

Det är 92 dagar kvar tills hemgång.

tjing tjong kinaman


nu har garrett kommit hem och vi ska ta o hoppa in i duschen.
tjing tjong kinaman.

design?


jag kan inte riktigt bestämma mig med designen här på bloggen. inget verkar passa... hmm

aj överallt

jag har verkligen ont överallt i min stackars kropp. Fia "bjöd" över mig till henne igåreftermiddag för o gå ut o springa.
Note: jag springer inte utomhus! I just dont. Treadmills är min grej

FY FAN vad det var jobbigt. jag höll ärligt talat på o dö. Och den där jävla backen som kom från ingenstans. jag trodde jag skulle svimma eller spy. det var det jävligaste jag varit med om på länge. aldrig - jag säger det Fia - ALDRIG kommer du kunna lura ut mig sådär igen. usch!
men det var himlans mysigt o vackert att springa bland vingårdarna. Det var en hell of a veiw. Som om det var en målad duk framför en. Det såg lixom inte verkligt ut. Ni vet, som i den där Kalle Anka snutten de visar på julafton. I husvagnen. så är bakgrunden jättevacker men så fälls skärmen ner och så är det värsta industriplatsen bakom. Ungefär så kändes det.

Imorse när jag vaknade (läs: väcktes klockan 6 av skrikande ungar) kände jag mig lite suicidal. Att de aldrig kan få tyst på dom. Det är seriöst inte så jävla svårt. Kolla:
"Colin. Keep it down please, Elin is sleeping and it ´s 6AM"
se? Superlätt.
Jag gick upp kl 8 och gick ut i köket. Colin och Nathan springer runt o kastar små bollar och springer efter dom. Nathan var jätteexalterad och lät massa. Ni vet, babyspråk. De bara låter "do dää. ouoiiiiii eey aaaaah DODA!"
Och Colin kryper, springer och kastar sig runt och låter likadant. Fast skriker. Jag FATTAR inte varför varken Julie eller Garrett säger åt honom. Jag menar, det är så sjuuhuhukt irriterande att lyssna på. Jag hatar att säga åt Colin nånting när Julie och Garrett är omkring för då känns det lite som om jag försöker uppfostra deras barn och typ inte håller med om hur de uppfostrar dom (vilket jag iofs inte gör men det vill jag ju inte att de ska veta om) men nu kunde jag fan inte låta bli. Så jag sa åt honom (väldigt lätt och snällt): "Colin, let´s not be so loud okay?". han fortsatte givetvis men jag var ensvis och fortsatte säga åt honom att vara lite tystare och sluta med bäbisspråket. Både jag och Julie säger åt honom om det hela tiden men han fortsätter likt fan.
Iallafall, efter att jag hade börjat säga åt honom så började Garrett också säga åt honom. Gash. jag längtar tills jag får komma hem och slipper ha med Colin o göra. står inte uuuut

det är förresten skittråkigt väder här just nu. jag fattar inte riktigt vad som hände... det var ju så varmt för ett tag sen?

Fahrenheit 9/11

George Bush är ett jävla våp som borde avgått innan han ens blev vald. vad är det för hönshjärna som styrt det här landet? Och det stackars folket i Irak som är helt oskyldiga. Och de stackars soldater som slåss, skadas, dödar och ser sina kolleger bli dödade för... ingenting! den dokumentären borde Michael Moore också vunnit en oscar för. så sjuk. och så bra. det finns så starka scener och ett sånt starkt budskap. Det gör ont i hjärtat på mig när jag ser bilderna från Irak. Ett tal av George Bush:
"we will set the iraqi people free" och Michael Moore visar bilder på lyckliga irakiska familjer på lekplatser, stora ängar, med ballonger. kalla mig bertil och ta mig bakifrån om jag har fel, men var de inte rätt så mycket lyckligare innan den jävla Bushadministrationen lade sig i? jävla lallare.
Michael Moore poängterar i slutet av dokumentären att det finns över 500 män i kongressen, varav en har en son i Irak.
En man, på över 500.
Med tanken att Bushadministrationen sänder ut militärer i städer i försök att rekrytera unga män i bakhåll, går Michael Moore och en föredetta marinsoldat till männen i kongressen och ber de skriva upp namnet på deras söner. För, om de nu står bakom kriget till 100%, varför skulle de isåfall inte kunna skicka iväg sina egna söner?
Var det någon som skrev på?
Nej
Var det någon som ens ägnade 2 minuter att prata med Moore?
Nej

spyfärdig. jag blir spyfärdig. nu är det dags för demokraterna att komma in och styra upp det här landet. McCain har inte stor chans i det här valet. Det är Hillary eller Obama nu. och hem med trupperna för fan.


ett någorlunda förolämpande bildkollage...

image158

.... för apor.

Ryssland sa du... right.

mackan o camilla påminde mig igår om att det var eurovision... så jag kom på det nyss o gick in på svt.se för o se vem som vann.

ja intefan var det sverige såg jag till min stora förvåning. eller?
Men, jag menar, nog för att Charlotte Perelli ser ut som en man i klänning (Christer Lindarw gör ett bättre jobb som kvinna än hon) men lixom - RYSSLAND?! vad var det för jävla fjant? meslåt, mesfjant som tittar i kors. herregud säger jag bara. the world´s gone wild.

fredag.

julie ville att jag skulle jobba en timme idag när hon hade något conferencecall med jobbet. så jg skulle jobba från 12-1. men det slutade med att jag jobbade från 12-2. vilket var helt okej antar jag. bara det att jag hatar att hänga med colin själv. okej att leka med honom och nathan för då leker de också tillsammans och .. jag vet inte, på något sätt är det bara lättare. men att leka ensam med honom.. usch jag hatar det.
jag har också kommit på att Julie inte har någon pli alls på honom. jag har större pli på honom än vad hon har. faktiskt. likadant med nathan.nathan skriker typ jämt när han är med henne, men aldrig med mig. jag tror det är för att jag ignorerar honom. Inte så att om han gråter om han gjort sig illa att jag struntar i honom, självklart inte. utan mest, om vi sitter och äter och nathan börjar skrika helt plötsligt för uppmärksamhet så struntar jag helt enkelt i honom och tillslut så ger han sig.

som imorse tillexempel, eller ta varenda morgon för den delen: ungarna skriker som idioter. Colin gråter för ingenting. När Colin gråter utan anledning så säger jag till honom att sluta gråta och berätta vad som har hänt. Julie, hon tittar typ bara på honom och håller om honom. Jag håller också om honom men jag får honom iallafall att slut gråta så han inte väcker barnflickan som har jobbat 11 dagar i rad och gärna sover längre än till 7 för en gångs skull. jag ska spela in det någon gång. fy fan, jag vill kväva mig själv under min kudde så jag slipper höra det där jävla barnskriket. jag tackar iallafall min gud att det här inte är mitt liv. det är bara mitt liv tillfälligt. Julie är helt underbar men jag är glad att jag inte är gift med Garrett, har colin som son.... och bor i santa rosa.


hursomhelst. jag ska nog åka iväg mot gymet snart. sen blir det väl till att åka hem och... ja.. inte göra nåt.


torsdag

= GREY´S ANATOMY!


finalen på 4e säsongen ikväll. 2 timmar. jag kan knappt bärga mig till nästa säsong! åh, vill se det nu. nu nu nu

jag hatar säsongsavslutningar.

tydligen är det säsongsavslutning av lost om några dagar också.. jag som var jätteexalterad när det började igen sen glömde jag kolla.. orkade lixom inte. jag tror det krockade med något annat program. i dunno. men alla avsnitten är inspelade på tivo o jag kanske kollar under min superlediga och ohändelserika semester i sommar. kul


imorgon är det meningen att jag ska vara ledig, men sen så ville Julie att jag skulle jobba mellan 12 och 1.30. jag lovar att det kommer sluta med att jag jobbar till 4. ha ha skulle inte förvåna mig.


nu ska jag iallafall sova.

fick en jättemysig nostalgitripp av sommaren 06 idag av lantz. fan att jag inte är hemma i sommar. åh.

men sommaren 09, då får alla fan se till o vara hemma.


puss o gonatt.


onsdag - check

tjillevippen. idag åkte Julie till Halfmoonbay för att kolla in ett hotell som hon kanske ska ha ett av sina events på. Så bortskämd hon blir där alltså. De bjuder på hotellrum, middagbuffé, frukostbuffé och lunchbuffé. De bjuder tillochmed på deras 160 dollar i timmenmassage. Ritz Carlton heter detta hotellet. morr.

hon är inte lite rolig hon. Med tanke på att jag jobbade hela förra veckan och hela helgen och hittills hela den här veckan utan något avbrott så var tanken att jag skulle vara ledig fram tills 2 idag när hon skulle åka. Men från i måndags har det ändrats varje dag:

"so, wednesday I´ll have you start at 2 when i leave to give you a little break"
"so, wednesday I´ll have you start at 1 before I leave."
"so, wednesday I actually have a conferencecall at 8.30 so I´m gonna need you a little then"
"so, tomorrow, I´ll have you during the conferencecall and then I´ll have you come with me when I bring Colin to school and then we´ll drive and get the rentalcare at my work and I´ll show you how to drive to Colins new swimclass"

det slutade med att jag började kl 8 och fick en timmes ledigt innan hon åkte. tack.

hahah Nathan sitter i mitt knä och är SÅ trött. Han nickar till hela tiden. hahaha askul, hans huvud är som en ballong som flyger runt. Nä nu ska jag nog ta o lägga honom. Colin sov inte heller så bra idag så han får gå o lägga sig om en halvtimme. Sen när American Idol vinnaren utses ska jag ringa Julie och antingen jubla eller gråta. beroende på vem som vinner.

Nä nu kommer Nathan ramla ur mitt knä snart. hahaha ni skulle se honom alltså. jätteroligt är det.

skriver lite mer ingående om min dag senare ikväll.
puss


change

Brad: Lets start the gicknick!
Colin: Hey, did you bring everything Geter?
Brad: Ihave Gegsi Cola!
Colin: Ooooh! Gotato Salad!
Brad: Yeah... and... gotato chigs!
Colin: Any... eh..
Brad: Gringles! Once you say gog, you can´t stog!

Ryan: Sorry we´re late. The gars broke down.
Brad: oh, nice genis.
Ryan: oh oh oh you are gonna gay for that!
Colin: You´ll have to excuse Geter. Sometimes he can be a little grick.
Wayne. Hi! Gaul.
Colin: Hi Gaul!
Ryan: Oh.. uh... Dave.
Brad: Gleased to meet you!
Ryan: Gleased to meet You!
Brad: We were having a gicknick!
Ryan: Gerhaps we could join you?
Brad: Gerhags?
Ryan: Gerhaps!..... Gerhags! Gerhags we could join you!
Brad: Gark your gartooties right here.
Ryan: Gaté!
Wayne: Ooh gickles!
Ryan: Hey, dig your gickles in the gaté.
Wayne: Gickles in the gaté?
Colin: Would you like some gog?
........................................................
.......................................................
Colin: Some gog to drink? SODAGOG!
Wayne: Sodagog and gickles?
Colin: AM I SGEAKING ANOTHER LANGUAGE?
Ryan: OH! I´m sitting in goo!

http://youtube.com/watch?v=f1wsue6eFH0&feature=related

kan inte whose line komma tillbaka? så himla kul.

A Fish Called Wanda

HEJ!
jag, Colin och Nathan åkte till parken klockan 12 och vi hade faktiskt jättekul. Det var sinnessjukt varmt dock. För varmt faktiskt.  Först gick vi till det lilla tåget och åkte runt. De tyckte det var jättekul! Har en jättesöt bild också. Kolla:


image157
tagen efter åkturen.


sen satte vi oss i gräset och åt lunch. Colin träffade en liten tjej i hans ålder och de lekte kull.. typ :) de var jättesöta iallafall. Lite längre bort fanns det en plattform med vatten som sprutade ur golvet, och barn sprang runt där och lekte i vattnet med badbyxor. Jag hade ingen aning om att det fanns det i den här parken så jag tänkte ju såklart inte på att ta med badbyxor till Colin, men jag tog av hans tröja och skor så fick han leka och bli blöt i sina shorts. Han hade superkul och hittade massa kompisar som han sprang runt o plaskade med och skrek och skrattade.








Efter att Colin hade lekt klart (och torkat lite i solen) så gick vi bort till hästarna och Colin fick rida en söt liten ponny. 












vi åkte hem vid två och Nathan somnade i bilen. Colin fick se ett avsnitt av SuperWhy sen fick han också gå o sova. Nathan vaknade vid 4.30 och har suttit här nere i mitt rum med mig och kollat på A Fish Called Wanda. Så himla rolig film. jag har inte sett den på hur länge som helst, men den är helt klockren.
Nu är klockan 5 och det är nog läge på att väcka Colin snart så han inte är alltför pigg ikväll. Jag tror jag låter honom gå o lägga sig vid 9 ikväll ändå, så han inte vaknar klockan 6 imorgon bitti. och så hoppas jag på att Nathan sover igenom hela natten. Men det tvivlar jag verkligen på.

hejhej
 

trögfia. bokstavligt talat

tjing tjing. nu är klockan elva och Julie har lämnat huset. Killarna sitter nere i vardagsrummet och leker och jag... tjaa borde göra iordning och packa picknick till parken vi ska iväg till idag, men sitter här istället. hoppsan.


Vi ska åka till Howarth Park som är en jättefin park med massa lekplatser för barn. På helgerna har de trainrides och ponyrides och en liten karusell. Så jag tänkte ta med killarna dit idag o trötta ut dem för att sen komma hem o lägga dem för naps. Och sen efter det kan vi leka lite och sen kolla på film o sen VIPS så får de gå o lägga sig. Så var den dagen slut. Och så tänkte jag dra med mig Fia så hon kan hålla mig sällskap och se till att jag inte blir dum i huvet av att hänga med Colin o Nathan hela helgen men hon är jätteirriterande o vägrar svara när jag ringer och smsar. gash. jag har tillochmed talat in på hennes telefonsvarare - Två gånger! (vilket jag aldrig gör).
Fia - you owe me one!

Jag provar o ringa fler gånger.... undrar varför hon inte svarar? Antingen är det för att:
1. Hennes mobil funkar inte
2. Hon sover
3. Hon är på gymet
4. Hon vet att jag tänker dra med henne till parken o undviker att svara för att slippa följa med,

Om jag var hon skulle jag kört på #4. faan..

jaja.. dags att gå.. antar jag..

Fia: RING MIG!

massage

om en kvart ska jag åka till Madelyn och få massage. åååh jag ser verkligen fram emot det. jag behöver det. min stackars utarbetade kropp behöver det.
efter massagen ska jag hem o lägga mig ute i solen och läsa en bok tror jag. eller lyssna på musik. senare ikväll blir det gym och sen sova. för imorgon börjar helgslitet. uuh.

blackouts

det har nästan varit olidligt varmt idag. liksom det var helt olidigt varmt inatt. Vi har airconditionen på i huset under dagen, men Julie har stängt av den på natten för att det ändå är "kallt" då. Vilket det inte är. I Nathan och Colins rum på ovanvåningen är det närmare 90 grader om man inte har airconditionen på. Airconditionen i mitt rum funkar typ inte så det var helt galet varmt. Jag hade fönstret öppet ett tag med det hjälpte ingenting. Det lät bara massa pga vinden. jag sov utan tröja. jag trodde jag skulle dö av värmeslag. mitt i natten kom Julie o knackade på min dörr och frågade mig om jag kunde hjälpa henne ta ner parasollet på baksidan. Hon var rädd att vinden skulle blåsa sönder den och att den skulle blåsa in i fönstret. Så kvart över tre på natten stod vi utomhus i blåsten och försökte fälla ner parasollet.

idag har varit en rätt skön dag också faktiskt. Julie och Colin åkte klockan 9 imorse. Städarna kom och jag o Nathan har.. hängt. Jag vikte tvätt och sorterade ut hans vinterkläder medan han lyssnade på klassisk musik för barn och dansade. sen åkte vi o hämtade Colin vid 12.30. Åkte hem, gav Nathan lunch, gav Colin snacks och sen var det nap. Jag vikte mer tvätt framför Reba på tv (älskar det programmet!) tills killarna vaknade vid 4. Sen lekte vi lite i vardagsrummet tills det att Julie kom hem vid 5.
Vi hade två strömavbrott idag också. Julie kom rusandes in med killarna först för hon hade sett ett bi och tänkte döda den med dammsugaren. ha ha. Så jag, Colin o Nathan satt o kollade på Noggin när TVn plötsligt stängdes av. Först trodde jag det var Colin som pillat på kontrollen och kommit åt en knapp, men kontrollen var långt ifrån honom så jag fattade direkt att det var strömavbrott. la la la. tiden gick, Julie freakade och ringde alla sina vänner och bad de spela in det absolut sista avsnittet av ER som hon har följt i 13 säsonger. Jag som längtat hela veckan på mitt Grey´s missade det såklart. jävla timing..

nu är iallafall stömmen tillbaka och jag ska sova nu. Är förvånandsvis trött kl 23 en torsdagkväll. Imorgon ska jag få massage.
eller få o få. jag ska betala 92 dyra dollar för det. Men det skiter jag i. Jag har en knut i ryggen som bannemig måste bort. Dessutom har jag aldrig unnat mig själv en timmes proffessionell massage. Nu är det min tur.
aaah.

godnatt

eyooo kadikadoo

yuuhr borshuur eyoo kadikadoo.
jebo kadeoo mgu  BORK BORK BORK.

hurgdy spurgdy banana nana nanana na split.
banananananananana peel.
banananananananananananana peel.

ha ha ha gud så kul.

http://youtube.com/watch?v=2B6bnUVbUWw&feature=related



image146


onsdag

så. nu var den här dagen över. en dag mindre kvar tills jag åker hem!
se? det positiva funkar! just to keep it up for another....90 days or so. all in a barrel.
nu vet jag vem som vann Top Model och vilka två som är i finalen på American Idol. But i wont tell you.. noo

jag tog mig faktiskt i kragen efter jobbet idag o åkte o tränade. det kändes jättebra. sen kom jag hem o åt sushi.
det kändes ännu bättre. sen blev jag sugen på glass men åt en apelsin istället. det kändes bäst.
I am best.

Min arbetsdag var inte alltför jobbig idag förresten. Började klockan 8 för att hjälpa till vid frukosten. Klockan 9 skjutsade Julie Colin till preschool och jag var hemma med Nathan. Mellan 10-11 var Julie hos doktorn. Hon åkte hemifrån 11.15 med Nathan till hans musicclass.
Efter music class hämtade Julie Colin från skolan och de var hemma klockan 1. Så jag gav Nathan lunch och satte på ett avsnitt av SuperWhy (Colins nya favoritprogram) sen sov de till 4. sen åkte de till swimclass och vips så var dagen slut. en väldigt skön dag. Så skulle jag vilja ha det varje dag.

jag ska jobba massa i helgen. Julie åker till Palo Alto tidigt på lördagmorgon och kommer hem på eftermiddagen på söndag. Men jag är inte bitter! Jag är glad! Det kommer bli kul!




okej, jag var lite ironisk där. men jag får faktiskt vara ironisk. jag måste få behålla min ironi.

nu blir det ändring

jag känner att jag ska försöka haka på Marias nya grej: sluta vara surkärring o bitter. jag ska försöka vara glad och njuta av den sista tiden här...
även fast det inte finns något att njuta av.
förutom en jätteirriterande 4åring, en gnällig bäbis, en överarbetad mamma, en väldigt frånvarande pappa, en skitlön för alldeles för mkt arbete, en sugig stad och inga kompisar!
(förutom min underbara Fia!)

det där var det sista surkärriga, jag lovar

nu är klockan 5 och Julie är med killarna på swimclass. jag ska åka till gymet...
nån gång ikväll. riktigt när vet jag inte än. men det vet jag när det händer. När jag reser mig och byter om och faktiskt åker.
om det händer.

jag läste igenom mina gamla blogginlägg nyss och hittade ett inlägg där jag hade skrivit att min familj och Malin skulle komma om en respektive 2 månader. Tänk, det var 3 månader sen jag skrev det. 3 månader! Det är 3 månader kvar tills jag åker hem. Det kanske inte tar så lång tid ändå :) Jag blev uppmuntrad av Linus och Markus på msn idag. Det behövde jag verkligen. Jag började seriöst fundera på att åka hem nu istället och spendera sommaren i Sverige. Men det finns så mycket saker som gör att jag känner att jag måste stanna.
1. Jag avslutar programmet i förtid
2. Jag gör det riktigt svårt för Julie att försöka hitta en ny au pair i tid, alternativt att hon måste säga upp sig från sitt jobb
3. Jag kanske blir osams med Julie och får inget bra rekommendationsbrev från henne som jag behöver.

är sugen på glass igen. Ska gå o hämta en apelsin.
Nya tider, nu ska jag försöka vara på glatt humör istället!

kalsongerna bakofram

jag är hemlängtanig nu. väldigt hemlängtanig. jag måste sluta kolla igenom bilder och gamla konversationer med mina vänner på facebook. Jag blir gråtig.
och hemlängtanig.

just nu känns det som om jag verkligen inte har så mycket som ett dyft till aning hur jag ska stå ut med att stanna här tills i slutet av augusti. det känns som en ständig kamp. det finns ingenting att göra här. jag fick en fråga av svenska jacob som ska hit o plugga i augusti om Santa Rosa var en bra stad, om jag trivdes och om det fanns mkt svenskar här. Kom på mig själv med att svara "nej, nej och nej" på frågorna.
tur att Fia är hemma nu iallafall så hon kan muntra upp mig. Vi ska kolla om jag ärledig i helgen så ska vi åka ner till Santa Cruz. På mitt schema står det att Julie ska till Palo Alto. Det betyder ett av två saker. Antingen:
1. Hon och barnen åker ner till Palo Alto och hälsar på hennes familj (Garrett är på businesstrip)
2. Hon ska ner till Palo Alto av någon anledning och lämnar barnen hemma med mig (Garrett är på businesstrip)

Jag ber till gud att det är #1. Jag vet inte om jag klarar av att vara ensam hemma med killarna. Jag blir lite gråtfärdig och panikslagen av bara tanken. Men jag vet att även om det inte är den här helgen så kommer det snart i framtiden en längre tid som jag ska vara ensam med dom. jag klarar inte ens av att tänka på det.

okej. deppigt inlägg. förlåt, men jag har så sjukt mycket hemlängtan just nu.

en rolig sak:
Jag märkte nyss att jag tog på mig mina pyjamaskalsonger bak o fram. och jag åt middag med familjen i dom.
inte alls pinsamt.

bara för att försöka demonstrera:

såhär låter han ungefär:

"äh"

"äh äh"

"..................... ääh"

"ÄH"

"MUÄÄÄÄÄÄH"




helt ärligt. jag tänker inte röra mig ur fläcken för att hämta honom. allvarligt. enda anledningen att han gnäller sådär är för att han är van vid att Julie kommer snabbt som satan. Själv står jag inte ut med det där jävla ljudet han ger från sig. Jag har lust o bara skrika håll käften och kom ner istället gnällunge. Men det är inapropriate tyvärr.

Jag hör verkligen på hans gnäll också att nu är det bara för att han vill att jag ska komma. Det handlar inte ens om att han kanske har haft en mardröm eller något sånt. Det handlar endast om att han vill ha uppmärksamhet. För jag vet - jag vet att om jag går upp dit och frågar honom varför han skriker så kommer han bara stirra på mig och typ säga "im thirsty" eller något.


Fuck it. Jag tänker inte gå upp dit.


Nu har han gått över till att skrika förövrigt. Charmigt. Verkligen jättecharmigt.


men gå ner då

uppe med tuppen idag. häärligt. Julie och Garrett åkte hemifrån tidigt så idag ska jag få jobba i nästan 10 timmar! jooy!
Nathan och jag sitter i köket o äter frukost. Han äter jordgubbar och jag tänkte snart gå o fixa lite gröt till mig själv.
Nathan vaknade 7.30, nu är klockan 9 och jag hör Colin uppe i sitt rum. Han håller på med sitt gnällande som jag h-a-t-a-r.
åh ni anar inte hur irriterande det är. Han gnäller sådär för han vill att jag ska komma och hämta honom. Snälla nån, om han är vaken får han väl dra sig ur sängen själv och komma ner?
Seriöst, han kan ligga i sin säng och gnälla bäst han vill, jag tänker inte gå upp och hämta honom. Vill han komma ner kan han bannemig komma ner själv.

seriöst.

klantoz

fan alltså. The Color Purple musikalen är på turne i USA och när den var i San Francisco så missade jag chansen att gå o se den. fanfanfan. jag vill verkligen se den!

jag kollade på hemsidan och deras turnedatum och just nu är de de sista föreställningarna fram till augusti på östkusten. Under mina två lediga veckor i sommar är de i Philadelphia, Pennsylvania.
Jag kollade flygbiljetter dit om jag bara skulle flyga över för dagen för o se den men det var pissdyrt! alltså herrejävlar. det kostade seriöst mer att flyga från San Francisco till Philadelphia än vad det gjorde för Malin att flyga från Stockholm till LA!.Vad är dealen med det?

jävla apa också. jag vill ju se den...






Extreme Makeover: Home Edition

i love it.
jag minns när Jossan först berättade för mig vad programmet innehöll (detta var under den tiden jag fortfarande bodde i Sverige och levde på 3 TV kanaler - Hur jag någonsin ska kunna gå tillbaka till det har jag ingen aning om men det får tas omhand i framtiden).

såhär lät det iallafall:

E - Vad är det här?
J - Extreme Homemakover
E - aha.. vad handlar det om?
J - De gör om folks hem
E - men gud vad tråkigt
J - Nej det är bra faktiskt. Ganska sorgligt. Ibland gråter jag tillochmed. Du skulle nog gilla det.
E - Oj. Gråter du till det?
J - mm
E - då måste jag nog kolla in det.

Det här är det avsnittet som jag grät mest till. Ni måste kolla in det.

http://ll.static.abc.go.com/streaming/move/00070021/static.html?aff=kgo&affTo=kgo&useexternal=0&channelid=27718&episodeid=82414&partner=&campaign=&wrapped=1&affFrom=abc&affLost=kgo&dmarank=6&dmazip=94002

ojja

till middag ikväll åt vi Mahi Mahi och sallad. sallad är min grej alltså. När jag kommer hem ska jag bara äta sallad. Och kött o fisk såklart. Och ibland lite fullkornspasta. Nån gång då och då en potatis kanske.
Men mahi mahi fisken var så god! och billig tydligen. fab. sånt gillar jag!

så idag sov jag tills 9 då jag väcktes av ett herrans liv i korridoren utanför mitt rum. jag hängde i mitt rum - weey - tills det att Garrett, Julie och Colin åkte till parken och jag fick i uppgift att ta hand om Nathan.
Iochförsig så sov han ett tag så jag kunde hänga kvar i mitt rum - weeey - tills han vaknade. Han hade sån söt outfit på sig idag. Hängselbyxor med en blå elefant som åt jordnötter. supercute. så när han vaknade hängde vi lite mer i mitt rum - weeeeey! - och kollade på Wow Wow Wubbzy. det handlar om en fyrkantig liten figur som heter Wubbzy som är gul och studsar på sin svans. superkul.

Sen kom Julie, Garrett och Colin hem och jag åkte till gymet. Jag sprang i en timme tills mina knän och resten av min kropp blödde, sen åkte jag hem, duschade och åt mahi mahi fisken. Jag småkikade lite på glassen i frysen men gick sen därifrån. Nu är jag jättesugen på den.

Jag är förresten ikapp Grey´s Anatomy som sänds på TV nu och det SUGER att behöva vänta änds tills torsdag tills nästa avsnitt. wtf.


Idag är det också morsdag här i USA och av Colin fick jag en liten ask med choklad och en jättefin ram med en bild på Colin och Nathan med likadana outfits. Jag ska ta med den till en jewelstore och få den ingraverad med deras namn.


japps. imorgon ska Julie åka hemifrån redan 7.30.   vilket betyder att jag börjar jobba 7.30. skojjskojj.

sen har colin ingen skola heller så det blir en låååång dag. Å andra sidan så ska vi på playdate med mammagruppen, och den här gången är det i Rincon Ridge Park som bara ligger 1 minut med bil från där vi bor så det är skönt. Sen så har Nathan börjat med bara en nap om dagen, vilket är asbra för då kan jag matcha både Colin och Nathans naps helt samtidigt så jag kan få tid för mig själv. Och Colin har sovit varenda dag sen jag kom hem från LA, vilket är otroligt. Förut so han kanske en gång i veckan - HÖGST. så jag älskar när de sover. De sover 2-3 timmar också. asskönt.


nu är det dags för mig o sova. ny jobbvecka imorgon.

tjing!


saturday night in

idag börjar min allra första diet:
ingen pasta, potatis eller ris.
buhu. jag kommer sakna det.
men det började bra. Till middag
åt vi stek (i love steak), sallad och
majskolv. också toppade jag det med ett glas vatten.
sen fick Colin jordgubbsglass till efterätt o då blev såklart jag också sugen.
men jag åt en selleri istället.

idag har jag inte gjort mycket alls.
jag åkte ner mot Santa Rosa Plaza runt 2
för lite ärenden. Pappas jeans
och lite annat.
Pappas jeans hittade jag väldigt enkelt
och ska skicka det på tisdag till papps.
Imorgon ska jag tillbaka till Plaza och
sen till gymet. Ska möjligtvis jobba lite
imorgon också. Fast bara 1 eller 2 timmar
medan Julie och Garrett ska iväg o köpa
vin till Renee. Så efter att jag har jobbat klart
åker jag till Plaza och gör klart mina ärenden
och sen till gymet.

och sen på måndag är det jobbdags igen.
wohoo kul helg!






jag är så sugen på den där jordgubbsglassen just nu


0105


vad kallar man ibland samerna lite slarvigt för?
- Fjällapor.

Björn Gustavsson


8 avsnitt av Grey´s Anatomy säsong 4 idag. yesss.
imorgon är det lördag. jag är läskigt ledig och redan uttråkad. ska åka till gymet iallafall. Och till Santa Rosa Plaza.
nu ska jag sova. natti.

aj

brukar ni vakna av att ni är hungriga? att man inte kan ta djupa andetag för att magen sväller upp och gör så jävla ont? det brukar jag och det har jag nu. är jättehungrig men jag pallar inte gå ut i köket och hämta frukost. Julie är där med killarna och jag känner mig alltid så dum när jag går o hämtar frukost för att sen gå tillbaka till mitt rum för att vara osocial. Fast samtidigt vet jag att Julie förstår att jag vill ha min lediga tid för mig själv. Jag hjälper ju alltid till till det yttersta och hon har aldrig något att klaga på mig för, så jag vet att hon inte tar illa upp eller något. Men ändå, jag känner mig dum.
Jag kan gott vänta i 30 minuter till då jag börjar jobba.

jag har blivit bortskämd med Julies Grey´s Anatomy dvder. ha ha. nu har jag sett klart den 3e säsongen (som slutade jättesorligt!) och är ivrig att påbörja den 4e. Smart som jag är, började jag ladda ner avsnitt från 4e säsongen redan när jag hade påbörjat den 1a, så jag har 12 avsnitt nerladdade att hugga in på. Så imorse såg jag det första avsnittet, och när jag skulle börja det andra så var det det andra avsnittet från typ säsong 2 eller något.
gash. och jag kan ju inte börja kolla på avsnitt 3 om jag har missat avsnitt 2. så nu laddar jag ner avsnitt 2 från 4e säsongen men kommer inte hinna se det innan jag börjar jobba. attans. jag hoppas bara att det här är rätt avsnitt för är det inte det så kommer jag börja gråta.
Jag älskar Grey´s Anatomy. Fast, är det bara jag som irriterar mig på Meredith? Varför är hon så emotionally unstable?
2 % kvar på Limewire innan avsnittet är färdigladdat.

Nu är det helg igen också. Jag vet inte vad jag ska göra... Fia jobbar antagligen.
Igår tränade jag lite igen. Fast jag hängde med Julie och killarna när Colin hade swimclass så det blev bara 30 min. Men det kändes väldigt bra iallafall. Nu är jag igång igen. Ska dra dit ikväll också.
Markus berättade att om man vill gå ner i vikt så ska man sluta äta pasta, ris och potatis. Kolhydrater. fuck. jag som älskar pasta ris och potatis.
aja, jag ska prova det iallafall och se vad som händer. kan ju inte skada direkt.

Varför är aldrig Malin, Maria eller Evelina online på msn? kom igen nu.

Nu är avsnittet klart. ska kolla om det är från rätt säsong (snälla snälla snälla)
...............
ha ha. nix. jag laddade visst ner samma avsnitt som förut. det avsnittet som var fel. wtf.
apa

exstatic

har precis ätit så mycket middag så det är inte klokt. sen berättade Julie att jag kunde börja jobba vid "noon" imorgon.
sovmorgon till 12? hell yes.

jag kommer förresten stanna i USA aningens längre än vad det var tänkt... en och en halv vecka ungefär. Hemgångsdatumet blir någonstans runt den 28e augusti. Julie har konsertbiljetter och backstagepass till sitt favoritband Dave Matthews Band, så hon frågade om jag kunde stanna en extra vecka och ta hand om barnen när hon är på konserten med sin bästa kompis. Det känns rätt taskigt att säga nej till det när hon antagligen kommer att träffa bandet.. men jag längtar hem som fan. skulle vilja åka hem imorgon egentligen.

Jag missar iallafall inte Beas 20årsdag!

cockadoodledoodledo

All around the kitchen cockadoodledoodledo
All around the kitchen cockadoodledoodledo

a pancake a pancake, but it in a pan
fry it, flip it, catch it if you can!

All around the kitchen cockadoodledoodledo
All around the kitchen cockadoodledoodledo

potato, potato put it in a pot
put some water in and boil it up hot!

All around the kitchen cockadoodledoodledo
All around the kitchen cockadoodledoodledo

jelly in a bowl, jelly in a cup
a-wiggle waggle wiggle waggle, eat the jelly up!


i am NOT losing my mind....
i am NOT losing my mind....

teenage wasteland

forward 2 minutes

http://youtube.com/watch?v=_NgtrLcyKgg


oh du heta jävel

Mr Cook

så. när man tror att man inte kan vara mer kär i David Cook än vad jag är just nu, vilken låt sjunger han då på American Idol?
Baba O´Reilly. Baba flippin´ O´Reilly!
bara för säkerhets skull så får han ett litet meddelande från mig.

Mr Cook. In case you would ever read this, I am completely absessed with you and if you were to ever ask me to marry you (hah!) there is no doubt in my mind that my answer will be yes. Thank you and Goodnight.

image145

morning

god morgon! klockan är 9, det är måndag, jag ska snart jobba - livet leker.
den här veckan gick förbi rätt fort faktiskt. för en vecka sen var det 16 veckor kvar tills jag åker hem, nu är det 15. sakta men säkert kommer jag närmare datumet.

den här helgen har varit obeskrivligt tråkig. så tråkig så jag funderar på att helt enkelt bara acceptera att det här året inte är till för att ha kul, det är till för att jobba 50 timmar i veckan för en skitlön, inte träffa några människor och bo högt upp på en kulle utan tillgång till buss eller några kommunikationsmedel förutom bil för att ta sig någonstans.

som sagt... 15 veckor...

I lördags kom Fia o hämtade mig här hemma och vi åkte ner till stan för o bara traska runt (finns inte överdrivet mycket annat att göra..). Downtown firade man tydligen Cinco de Mayo och det var mexicanare all over the place. av nån anledning var det också massa mopeder däromkring och de hade ett mopperace. Tillslut gick vi till ett Peet´s coffee and tea och satte oss ute i vårsolen. Jag smsade Nick och kollade vad han hade för sig och lät honom veta att jag och Fia var gudomligt uttråkade. Samtidigt satte sig en jättekonstig kille bredvid oss och började prata om krig. "Titta inte på honom så låter han oss vara ifred" viskade jag till Fia. Hon gjorde ett bra jobb, men han började prata med henne så det ärklart man svarar. Han pratade somsagt om krig, Tyskland, musik och andra saker som vi inte förstod ett skit av eftersom han stammade och kunde knappt göra sig förståelig. När jag fick ett sms från Nick tog jag chansen att rymma.
"I´m sorry, that was from my mom, we´ve gotta go meet her now. But it was nice meeting you, bye!"

Nick bjöd oss till en barbeque i Rohnert Park på eftermiddagen och vi åkte dit. Efter tjugo minuter åkte vi hem igen. Det var kul o träffa Nick, men alltså hans polare... gah. Massa junkies och fulla idioter. nej tack. Dessutom var alla antingen osociala töntar eller äckliga tafsande idioter. Så dom lär vi ju inte hänga med. ååh jag är så trött på Santa Rosa. Jag hatar Santa Rosa. Jag hatar den här staden.

Igår låg jag hemma i min säng och tyckte synd om mig själv. Bokstavligt talat. Dessutom hade jag ont i huvet.
Nathan har örinflammation i båda öronen, äter ingenting, sover ingenting och spyr till höger o vänster. Och idag börjar min arbetsvecka. tjoho

Fia o jag kom på att vi ska ge upp Santa Rosa på helgerna. Nästa gång vi båda har en helt ledig helg ska vi åka ner till San Francisco, gå ut på en klubb och så sover vi i bilen. jag menar vafan, hur hemskt kan det vara?

barn.. mooorr

så. imorse väcktes jag klockan åtta igen av att ungarna lät. fan attman aldrig kan få sova alltså. åh! jag saknar de tiderna då jag sov tills klockan var två på eftermiddagen, och vid tre lunkade jag iväg till jobbet. jag saknar bygma. och alla cp kunder. okej.. sakna cp kunderna är kanske lite att överdriva men ändå! Jag saknar Bygma och alla som har o göra med Bygma.

Nu har jag iallafall fått svar från Niklas. Han skrev att jag självklart var välkommen tillbaka och att vi skulle prata mer om det framöver. Så jag hoppas verkligen att det löser sig! Vill så gärna ha jobb där.

Julie kom till mitt rum för typ en timme sen och knackade på min dörr o sa att nån hade ringt mig. till hemtelefonen! Jag blev gaanska så förvånad för det är aldrig någon som ringer till mig på deras hemtelefon. Så jag blev lite exalterad. Men sen så började jag fatta att det är bergis nån från Cultural Care som ringer o kollar om jag ska förlänga mitt år (vilket jag inte kan, för jag har inte pluggat de credits som man ska... å andra sidan har väl dom säkert ingen koll på det..), men det visade sig vara en annan värdmamma i Sonoma County som ville fixa ihop sin tyska au pair med lite andra au pairer i området och undrade om vi hade några möten utöver LCC mötena (som är värdelösa) som hon kunde komma på. Jag gav henne mitt nummer och sa att hon gärna kunde ringa om hon ville.

nu ska jag ringa Fiaskrutt och se vad vi ska hitta på idag. det finns ju inte så jäkla mycket o göra i den här stan så det blir väl ganska lätt o välja. Typ lägga sig på en gräsplätt o sola eller nåt..
Ser sjukt mycket fram emot 30e maj då jag, Fia och Julie ska gå o se Sex and The City! weey. Julie sa att den aldrig kommer bli utsåld här i Santa Rosa, så det är ju skönt att vi slipper förboka iallafall haha.
shit.. det är bara 27 dagar kvar. iiih

Grey´s flippin anatomy

två dagar tog det för mig att kolla igenom första säsongen av Grey´s Anatomy.. fast det varju bara 9 avsnitt så det tog egentligen bara ett par timmar uppdelat på två kvällar.
Nu är jag inne på sjunde avsnittet på andra säsongen och.. jag är helt hooked! jag kan inte sluta. jag är supertrött och vill egentligen sova men.. äh jag kan inte.
jag älskar lille george. han är så söt. jag älskar Yangs attityd. och så hatar jag McDreamy för att han är så jävla cp. men så älskar jag honom också för att han är så söt med sin elvisfrisyr. och sin krokiga lilla näsa. 
men allra mest älskar jag The Nazi. fan vad hon regerar.

klockan är kvart i ett. jag borde sova..

bara ett avsnitt till!

jag är kär



 


undra hur många gick på det där... trodde ni att ni skulle få höra nåt saftigt? ha ha nej. my life is boring and it´s gonna stay boring.
jag tänkte mest säga att jag har hittat (en ytterligare) lägenhet i Stockholm på hemnet.se och jag vill ha den nu nu nu. det är en hyresrätt, antagligen i andrahand. På Götgatan på Södermalm. Den är på 72 kvadrat och kostar bara 5100 i månaden (inkluderar bredband, TV typ allt).

ORKAAAA att jag inte är hemma och har fast jobb och massa massa pengar. jag skulle så lätt haffa den där lägenheten på en sekund! jävla FAAN.

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/18022

annars skulle min pappa kolla med sin kusin Jakob om en lägenhet hans mamma har i Stockholm. Själva bor de i Småland och lägenheten i Stockholm står tom... förhoppningsvis kan jag få den, men det är ju inte ens säkert om hyresvärden vill ha mig. men jag hoppas. vi får se :) Jag är het på gröten som pappa sa. ha ha jag kan inte hjälpa det. Det känns ju iallafall lite onödigt om Jakob o co ska hålla på o betala för den om ingen bor där. Jag menar, jag kan ju bo där och betala hyra. Å andra sidan sa pappa att de kanske vill behålla den och ha som övernattningslägenhet när det kommer till Stockholm. Det skulle funka för mig ändå. Om de kommer hit en vecka så kan jag bo hos mamma o pappa under den tiden. eller hänga hos malin (ha ha jag kommer utnyttja din lägenhet till det yttersta hjärtat - bara så att du är med på det ^^)

nu ligger båda killarna o sover. ingen är online på msn... jag har tråkigt. ska ta en banan o sätta mig framför TVn en liten stund. innan jag väcker killarna och vi åker o hämtar Julie.