dreamz

jag drommer verkligen sa himla konstigt! Inatt dromde jag att jag kom hem till Sverige och vi bodde pa pizzerian nere vid Ica Rosjohallen fast inne pa pizzerian sag det ut som en biosalong. fast med valdigt ljusbla stolar. och utanfor stod en get. Jag gick in pa pizzerian och ner for trapporna tills jag sag min mamma och pappa och stallde mig precis bredvid dom. Nar de ser mig sa vander de sig om och sager Hej Elin. inga kramar eller nagonting. Sen berattar de bada att de har sagt upp sig fran sina jobb. Mamma har sagt upp sig fran Karolinska for att bli Telemarketer och pappa sa upp sig fran LRF for att halla pa med massage. Vilket ar valdigt intressant for jag och Julie pratade igar om hur nice det vore att ha nagon familjemedlem som ar massage-proffs. Da skulle man bara kunna trilla dit o typ "kan du fixa till min rygg lite, jag ar lite sned"

aja. vi far hoppas att mamma inte har gett upp sitt jobb som barnskoterska for att uppfolja en karriar inom telemarketing.

Hur ska jag gora med skolan? Min pappa har varit gullig och betalat in karavgiften nu och jag vet itne ens om jag vill borja. fanfanfan. hjalp!

Kommentarer
Postat av: Maharadzhja

hahaha drömmar.

vilken skola? hey inte hört om? :P

2008-08-18 @ 10:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback