olympiaden, terroristmål och en plus sized model

okej. klockan är alldeles för sent nu egentligen, med tanke på att jag ska upp 4.15 imorgon bitti. men men. jag måste skriva lite om vad som händer här egentligen. såg just på nyheterna (okej, inte nyheterna då - Inside Edition - skvallerblaska TV snarare) att en 17årig tjej från England, Chloe Marshall som just vunnit en deltävling till Miss England blir verbalt misshandlad i media. Det skrivs att hon är en dålig förebild för unga flickor och att någon som hon inte borde vinna en tävling som denna. Varför?
För att hon ser ut såhär:

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/04_01/ChloeBikiniHELLO_468x840.jpg

fan vad arg jag blir. Hon är ju skitvacker. Varför ska inte hon få vinna en skönhetstävling för? Och är det inte sjukt ironiskt att man skriver att hon är en "dålig förebild" för unga flickor?
För vadå, modellerna som de ser ut i regel är en klar definition av bra förebild då eller? det är fan inte klokt. sjuka värld. och så skrev de att det är fel att hon "marknadsför fetma". Vafan?! Världen marknadsför ju anorexia varenda jävla dag. En sak att vara smal och nyttig, en annan att svälta sig själv och se ut som en Auswisczfånge. So what om hon är tjock och glad? Hon är åtminstone självsäker och älskar sin kropp som den är. Det om något är väl en bra förebild för unga flickor?
Go Chloe! Hoppas hon vinner hela skiten och knäpper stickorna till tjejer på näsan och visar vem det är som har det riktiga självförtroendet.


Har ni i Sverige hört förresten allt rabalder om den Olympiska facklan? Kvinnan som sprang med den i Paris blev attackerad av folk som protesterar in favor of Tibet. I förrgår var det fem personer som klättrade upp i Golden Gate Bridge och satte upp 2 stora skyltar där det stod:
"Free Tibet" och "One Word, One Dream. Free Tibet"
Det mest oroande där var att, det var ingen som märkte det. Och Golden Gate Bridge är fullsmockat av övervakningskameror. De sa på nyheterna att varenda inch på hela bron är sedd av kameran. Hur fan kunde man missa detta? Och, nu är Golden Gate Bridge räknad som en av de mest hotade ställena för terrorism. Eftersom det är så exposerat och alla vet att vem som helst kan i stort sett göra vad som helst utan att någon märker det. Fast å andra sidan vet jag inte hur aktuellt det är med tanke på att övervakningen i bron efter det här antagligen kommer vara 10 gånger så stor som den var innan. Men ändå, lite läskigt är det.
San Francisco är den första staden i USA som facklan ska springa igenom. Imorgon händer det. Först var det tänkt att rutten skulle vara 9 miles, men efter alla attacker och rabalder så har de nu skurit ner det till bara 2 miles. Vid Embarcadero ska den springa så jag kanske tar och åker ut dit imorgon. Om Vic också vill det dvs,

nu måste jag verkligen sova. nattinatti!

image133

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback