helg + björn skifs

det här har varit första helg på jobbet här i USA. I en vecka har jag gått upp sju varje morgon för att passa barn och leka. Tvätta kläder, vika och sortera. Laga mat och plocka undan. Hjälpa till med läxor blablabla. samma visa dag ut och dag in.
och ja, jag börjar bli smått uttråkad.
Vill träffa människor! Antingen umgås jag med småbarn eller så umgås jag med vuxna. Barnen är urgulliga och roliga att vara med, likaså är Colby och David och speciellt deras grannar. Jag ÄLSKAR deras grannar. The McNeills som var på middag hos oss ikväll, Mary som bor huset bredvis som är världens raraste kvinna och Svenska Gunilla som ska ta med mig till Ikea :D

Det enda som har varit trist med helgen är att jag helst hade velat sova ostört till typ elva...
har dock vaknat åtta både igår och imorse av att alla grannungar springer över hit och dunsar upp för trapporna i en sjuhelvetes fart. vilket väcker lilla mig. buhu. nästa helg ska jag ha öronproppar.

Idag promenerade jag på Irving street. Det var så mysigt! Gick bort mot Sunsets egna lilla China town och letade efter Walgreens för att införskaffa lite produkter. Med det menas schampoo, balsam, scrubcreme, och ansiktsvatten. En mascara slängde jag med också. Det var lite lustigt, när man känner sig mest ensam i en stor Walgreens affär, och man känner att det står "turist" skrivet i pannan på en och man tror att ingen kan ens tänka sig att det finns något annat land än Amerika, då kommer Hooked on a feeling med Björn Skifs på radion i butiken.
Då älskar jag Sverige som mest ♥

Imorgon är det fortfarande Labor Day-ledigt, så jag ska åka ut till min vän Janine ute i Walnut Creek... efter det att jag passat barnen i 3 timmar förstås. på min lediga dag.
men det är lugnt, det är lugnt...

jag saknar sverige! jag saknar ahlgrens bilar. jag saknar bygma, jag saknar Malins technomusik (kan inte fatta att jag skriver detta..)
jag saknar....
er alla.




Kommentarer
Postat av: M

vi saknar dig också! :C (känns inte som jag ahr tjatat det några gånger nu hahah) men det gör vi!
haha jag får inte heller sova ut. vi bygger om badrummet så det är alltid någon som slipar och filar haha. jag kör också på öronproppar imorgon ;)
pussous

Postat av: malin

darling du har ju fan skivan med dig! bara att sätta på och dansa till! sen kan jag dansa med dig över webcamen, skaffa en du meed!

2007-09-03 @ 18:18:07
URL: http://msk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback