världen tittar på oss

hahah jag tror att malin har somnat igen. den tjejens sov vanor alltså. tre gånger värre än mina. jag förstår inte. vi kom hem vid halv tre inatt från tegel, jag lägger mig i malins säng och somnar i stort sett med en gång och malin säger "är du trött? jag är jättepigg!".
sen ligger hon o kollar på sex and the city medan jag pratar i sömnen bredvid. vilket nördpar vi är raring.

ska åka hem snart. mormor och morfar är hemma hos oss, och jag måste hem o vara duktig dotterdotter. sen är det ju morsdag idag. jag får väl vara snäll mot mami idag ^^

för övrigt var tegel faktiskt kul igår - men herrejösses vad folk! det är nästan man blir lite folksjuk. plus att det tar en halvtimme att ta sig från dansgolvet och ut. phew.

snart går bussen. måste klä på mig. tjingeling!



nej snälla

Vivi lyckas verkligen pricka in de bästa tillfällena att ringa o be mig jobba. Klockan halv tio en torsdagmorgon när jag kom hem halv fyra, var grön/svart/röd i ansiktet av all målarfärg och håret står helt på fel ända...

jag sitter och försöker klura ut vad jag ska säga till kurtsson när han frågar varför jag ser så sliten ut. ush jag vill inte.  jag hade planerat att sova tills en minut i tre och sen gå upp och dra till jobbet. jäkla skit

och nu måste jag skynda mig till bussen. Jag skriver mer i nästa inlägg på jobbet om gårkvällen.

friday night.... at school

HEJ HOPP DET ÄR FREDAG!
...... och jag och fredrika är i skolan! känns som ett skojj sätt att spendera en fredagkväll! och vi har skaffat larmbehörighet så vi får vara här ända till klockan tio! JOY vi är inte alls tråkigast i Sverige! Nejnej!
aja, vi har iallafall laddat upp ordentligt med mackor, yoggi yalla, burn energidryck (typ fem stycken) och chips o kakor. tur att inte äckeljonas är här, han skulle typ dö av chipssmulor vid datorerna. orka gnälla

"....när ska vi öppna chipsen då...? /E
"nu" /F
"bra" /E

än så länge har jag betat av min nationella munta i engelska C, fick MVG på den så det kändes jäkligt bra. tackar vi för. En kritisk artikeldiskussion på måndag så är mvg kirrat i slutbetyg. den gillar vi. jag har alltid trott på att smöreri för lärare fungerar, och jag har bannemig rätt.

Evi:
Dagens nyhet: Susanne har varit trevlig mot mig! Igår mötte hon mig i korridoren och sa:
"Jag håller på att läsa ditt nationella prov nu Elin, det är det bästa jag någonsin läst av dig." /S
"???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????"
inte för att jag någonsin har varit bra på svenska, så det här "bästa jag någonsin gjort" lär ju inte direkt resultera i något hägre betyg än VG, men bara en simpel sak som att hon var trevlig och okej att prata med utan att typ somna av uttråkadhet  WAS AMAZING!

(fy fan vad gott det är med chips - jag ska aldrig mer banta)


Fredrika håller på o skriva om Polen (ehva?) och hänger på NE o totallackar på att hon inte hittar Polens grannländer. Jag hjälper henne genom att kolla runt på google:
"Tyskland till väst, slovakien till söder, Litauen i norr och öst Vitryssland och Ukraina."  /E
"TACK!" /F
[två minuter senare]
"Men! Här står det ju längst upp på NE vilka som är grannländerna! FÖRLÅT!" /F
^^ haha




"jaha....bloggar du?" /F
"Japp!" / E
"jahaaa! Jag trodde du pluggade! Fan vilket tempo hon fick upp däär tänkte jag!" /F
(I WISH!)

jag gillar att jag o fredrika typ känner oss panikslagna över att det "bara" är tre och en halv timme tills vi måste gå. Som om det kommer gå fort lixom. haha.
i´m gonna go back till mitt skolarbete nu va, men jag lääär nog komma tillbaka när jag börjar tröttna på hermeneutik och positivism och kvantitativa och kvalitativa undersökningar inom epistemologi! (my lord...)
18.26


19.14
"DET ÄR ÖL! VILL DU HA?!"
"... elin... jag har sprit i skåpet..."
"........[menande blick].......fredrika..." 
"ELIN! DU KÖR!"
"hahaha just fan! bra att du påminde mig"


20.26
".....elin...man blir pigg på sprit!"
"....................."


Ptrik och hon den där jenny gick ut från skolan alldeles nyss med nån ful kille i en ful jacka, och lilljontesbrorsa. dom typ märkte att jag o freddie är lite.. vad kan man säga? speedade? seriöst,  det känns som om jagär full. när man börjar svettas okontrollerat, fnissa som fjortisar och få för sig att springa tre varv runt skåphallen känns det som om det börjar gå utför.

jag vill ha en til burn - K O F F I N I H Å L L!

release me





I am the fire burning desperately, but you´re controlling me

release me








det är väldigt konstigt, men ingen av er förstår. Och ingen kommer någonsin att förstå.

should i bend over?

Hej hopp dags för blogg!
(okej är jag cp eller döv eller hade jag rätt som tyckte att det där rimmade?)

helgen har nog by far varit den tråkigaste på länge. Skrev ned hela svenskareportaget som bara blev en stor gröt, får hoppas att susanne fått hjärnskakning eller något i helgen och sätter ett mvg på mig. (yeeey kommer aldrig händaaa!)
i lördags var jag och mamma och såg sweet charity i tibble - måste säga att jag blev lite besviken. Okej, nej den var väl inte direkt dålig då, men den var inte heller superbra. Som förra året när jag såg rent gick jag och såg den två gånger, samt att jag grät båda gångerna. Den här gången ville jag bara göra en bea (dvs att somna). men men, i en betygskala från 1-10... en 6a.

i fredags (när vi treor var lediga) ringde vivi mig klockan nio från jobbet! Jag vaknade av något som jag tyckte lät något jävligt högt, och försökte med all min kraft och energi (som inte direkt skjöt i höjden) komma på vad i helsike det var som lät. Efter ett par sekunder inser jag att dte är telefonen, sträcker mig som fan till skrivbordet, ramlar nästan ur sängen, och tar telefonen. Ser att det är från jobbet. Sätter mig raklång i sängen, harklar en-två-tre gånger och svarar.
"cheeeeeeei deet är cheeeeelin"
"OJ väckte jag dig? gud förlåt, jag trodde du var i skolan!"

Väl på jobbet (typ en timma senare) möts jag av en glad chef i dörren.
Niklas: "Heeej elin vad kul att se dig! Att du skulle jobba idag! hade jag ingen aaaaaning om! Superkul!!!" *BAMSEKRAM*

Väl i kassan
Jonas: Tjena snygging, jobbar du idag? Faan vad roligt det kommer bli då. Nu blev min dag genast roligare. *MYSKRAM*

Två sekunder senare i kassan
Kurtson: Men hej elin! Vad kul att se dig här! Det var länge sen!
*BAMSEMYSKRAM*
Jag: kurston jag jobbade i helgen. du med. minns du inte?
Kurtson: Ja just det just det! det gjorde vi ju! HA-HA. jajamän. det var en rolig helg det! jajamän.

Sen bjöd Christian mig på lunch. Behöver jag påpeka att jag älskar mitt jobb? ♥

Hade tänkt ägna en liten rad eller två för att hedra esteterna (och en författarhagga) för deras jätteroliga skiva i onsdags! SUPERFUN GALS!


just det. värt att ta upp: den nyheten tove och josse bräckte för mig o lantz idag kommer jaga mig i resten av mitt liv.
Okej, fram tills dess att vi tar studenten och jag aldrig mer kommer se personen i fråga, men ändå. Det är ju äckligt.











Jag tycker inte om dig heller.