first day off

idag har varit min första lediga dag på ungefär två veckor. det har varit rätt skönt faktiskt. Jag har inte gjort ett dugg idag :P vaknade idag runt kvart över ett av att telefonen surrade- det var tessan som ringde o sa att jag inte  behövde jobba imorgon, vilket är rätt skönt för då kan jag fortsätta sova länge ^^

sen har jag inte gjort mycket annat. städat rummet vilket behövdes, ringt comviq o sagt upp mitt abonnemang eftersom jag åker till USA om ungefär tre veckor.
herregud, jag åker inte bara till USA om 3 veckor, jag flyttar till USA om 3 veckor.... shit


okej nej jag ska inte få panik. Jag vet inte varför men jag får små ångestattacker då o då när jag tänker på att jag ska lämna Sverige om 3 veckor o inte komma tillbaka på ett helt år. Senast för typ en timme sen började jag nästan gråta över tanken att jag inte kommer få se mina hundar på ett år. Tänk om dom dör innan jag kommer hem? Herregud...
NEJ jag SKA inte gråta.


Jag kollade min mail alldeles nyss och en tysk tjej som också bor i San Francisco som heter Sandra skrev lite och berättade om sig själv och staden. Det var ju gulligt av henne ändå att höra av sig. Vi har tydligen samma LCC (=Local Child Coordinator) så vi kommer att ses minst en gång i månaden på våra möten, förhoppningsvis lär vi väl känna varandra bättre så vi kan ses mer. Kompisar kan ju vara bra o ha va...

nu tänker jag nog gå o lägga mig. är rätt trött ändå (för att ha sovit tills kvart över ett) :P
imorgon tänker jag gå upp tidigt (tidigare) o förhoppningsvis lägga mig i solen o jobba på brännan. Har varit dålig på det iår.
Oh just det! Jag köpte en bikinitop på H&M för typ en eller två månader sen o tänkte köpa ett par svarta bikinitrosor till lite senare. Sen har jag letat men helt enkelt inte hittat några så jag hade glömt det litegranna. Iallafall, häromdagen träffade jag Lantz i centrum o så såg hon dom bikinitrosorna på H&M på en rea-ställning. Svarta med blommig dekoration (exakt som bikinitoppen), jättenedsatt o asbillig OCH exakt min storlek!
Hur mycket tur får man ha?! :D

Godnatt på er! ♥

söndag

nu är jag sugen på sushi igen. mitt sushibegär är inte stilla så länge förrän magen börjar skrika efter mer lax i ris o soja med wasabi.
åh gud så gott...

å andra sidan skulle väl vad som helst smaka bra just nu. jag har inte ätit frukost på typ två veckor.
det är sinnesjukt men sant, jag har faktiskt jobbat 16 dagar i rad... haha varit på jobbet vaaaarje dag i två veckor!
ooh förutom i fredags! då var jag ledig. vilket var lite konstigt. hade väl vant mig vid att vara på jobbet o umgås med folket här, och helt plötsligt var det inte så.
fast jag underhöll mig själv :) åkte in till centrum o shoppade o sen tränade jag. för första gången på väääldigt länge.
det var jävligt jobbigt med andra ord.

nu ska jag gå upp o ta mig en kaffe - kanske se om det finns något ätbart också ^^
fan alltså - måste börja äta frukost nu.
10:59 

tjuvlyssnat <3

www.tjuvlyssnat.se

1.
Tunnelbanerösten: Nästa - Gubbängen
Kille 15+: Farsan, ska inte du av och beta lite här?!

åh vad jag ska dra den för min pappa nästa gång han är gnällig!

2.

Röda linjen mot Ropsten

En pappa 40+ sitter med sin son 5+, som är väldigt bråkig. Tre säten bakom sitter en kortväxt person.

Pappan: Om du inte kan sitta still i sätet så kan du väl ta och räkna hur många det är i vagnen?
Pojken: Ja! (Går igenom vagnen och räknar och kommer sen tillbaka.)
Pappan: Nå, hur många var det då?
Pojken: Elva männniskor och en bäver!


ett litet inlägg... från Bygma kanske?

Tessan hade en tämligen urringad tröja kvällen innan, och kom till jobbet med den idag. (har dock en tjocktröja över)

T: Tycker du att jag ska ta av mig tjocktröjan? :P
E: hahah nää kanske inte. Kurtsson skulle gå o taket.
T: .. vadå, tror du att han skulle bli arg?`
E: hah, snarare tvärtom - jävligt glad.

FAN, en hel månad kvar tills nästa lön!

kurtsson, den lille mackeluren har snokat upp min blogg. svär på mina halsmandlar att han sitter o läser den i exakt detta ögonblick med typ... 15 ungar springandes omkring honom.
eller nej förresten! 15 ungar ridandes på varsin gris! så är det nog. han har ju typ bara ungar o djur hemma hos sig. vad jag har förstått.

jag är verkligen världens klantigaste bäver. Innan jag o katten gick från jobbet idag lade jag ner min plånbok och lite andra grejjer i en påse eftersom det inte fick plats i min väska. sen traskade vi ut, Kurtsson låste o vi gick till bussen. Kurtsson brummar förbi i 300km/h typ och jag o katten ställer oss vid hållplatsen. Exakt när jag ser min buss komma körandes börjar min tankeprocess:

1. "Ah, bussen kommer, ta fram busskortet ur fickan"
2. "Varför är inte mitt busskort i fickan?!"
3. "Nej just det jag lade ju busskortet i plånboken"
4. "Vart fan är plånkan?!"
5. "AHH i väskan!"
6. "Varför i helvete är inte min plånbok i väskan?!?!"
7. "AAH just det! Lade ju plånboken i påsen!"

8. "Var är min påse....?"

Hade förstås glömt den på jobbet. typiskt. som tur var skulle tessan hämta upp katten så jag fick skjuts hem ^^
 
Nej nu ska jag ta o kolla på en film pappa köpte idag: Road to Perdition. Jag har velat se den rätt länge (älskar Tom Hanks!) så jag tycker pappa gjorde ett rätt bra val :)


Godnatt påre Kurtsson, vi ses imorgon runt nio-snåret!

pusspuss



FJANT!

HAHAHA jävla tönt-kund!
När det ringde nyss så skrek det i hela jäkla butiken när allas telefoner lät så jag fick fnatt o svarade tillslut:

E: Bygma Danderyd Elin.
K: AA hej alltså jag kom in för ett tag sen o beställde, o jag undrar om den har kommit än?
E: Det kan tyvärr inte jag kolla, men om du väntar en sekund så kan jag koppla dig till informationen.
K: dom svarar inte där.
E: inte? Nej okej, då är det nog för att dom är upptagna med kunder.
K: Joo det hoppas jag.
E:...... ehm, men dom brukar alltid ringa så fort varorna ankommit hit, så har dom inte ringt så har dom antagligen inte kommit än.

kunden fortsätter prata om något jag inte direkt lyssnar på. Jag som hela tiden tittat på min älskade skärm vänder nu blicken ut mot butiken och SER DEN HÄR TÖNTEN TIO METER IFRÅN MIG, OCH STIRRAR MIG RAKT I ÖGONEN SAMTIDIGT SOM HAN FORTSÄTTER ATT TJATA I TELEFONEN OM SIN JÄVLA ORDER!

seriöst vem GÖR så? står tio meter från sitt offer o ringer o gnäller? Är han för feg för att komma fram till mig och fråga? Kunde han inte gå förbi informationen som låg... tja låt mig säga... EN METER IFRÅN FANSKAPET?
hahaha skittöntigt. jag svär, jag kunde verkligen inte koncentrera mig.
det enda jag kunde tänka var
din jävla tönt-kund.

:'(






UUUUUUUÄÄÄÄÄH BANANFLUGOR PÅ JOBBEEET!!
äckligt!




,

engan




jag lovade christian att jag skulle skriva någonting snällt om honom i min blogg idag :)
så nu gör jag det. christian är världens snällaste kille
och har bjudit mig på lunch x antal gånger.
Christian är jättesöt när han sitter vid sin dataskärm
utan glasögon o kikar för att
försöka se vad som står på skärmen.


Christian är Bygmas sexigaste man



...efter Crippe såklart




>.<

fy pannkaka var jag är bakis idag! rullade in i huset klockan sex imorse, började jobba klockan tio, och nu är det fem sketna minuter kvar tills jag får gå hem o spendera heeela min kväll framför Felicityboxarna som Markus laddade ner åt mig ^^

Gårkvällen på tegel med jobbarkompisana var annars mycket lyckad ! askul kväll verkligen. alla blev aspackade o dansade loss ordentligt. Dahlen svängde runt en i en hektisk tango, Jonas körde mys-tryckaren, Markus körde "hej-jag-hoppar-o-sjunger-till-schalger-dansen " som är min personliga favorit ;) Striden hade med sig lillbrorsan Micke. haha nicke o micke :P rätt sött. Erik var aaaspackad och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår när han fick för sig för att ta av sig skorna på dansgolvet o breakdansa! :) hahaha nån måste ju stå för komiken right?

efter att tegel hade stängt gick vi hem till markus för o fortsätta festa lite. vi drack öl (jag o katten drack vatten o mjölk) o vi spelade TV-spel.
sen däckade jag på jonas i soffan, för att sedan runt fem vandra runt halva jäkla täby för o hitta 695an. och som sagt, till slut kom jag hem.

efter jobbet gick jag direkt upp til teven för o se på felicity. ett avsnitt hann jag med innan jag megadäckade i soffan. tänkte påbörja där jag slutade om en minut eller två.

en puss till fredrika som jobbar sent på grönan ikväll. tänker på dig ♥

umbrella-ella-ella-eh-eh-eh

sitter här på morgonkvisten (för er som tycker att morgonkvisten är .. drygt ett par timmar innan tolv: i got news for you: går aaaaaldrig upp innan elva om jag verkligen inte behöver det, alltså 12=morgonkvist) och diggar till rihannas umbrella och minns tillbaka till den fantastiska veckan vi spenderade på gotland i början av sommaren tillsammans med goda vänner, lite sprit o gutekällaren. det tackar jag inte nej till igen nej. nästa år!
... är jag i USA kom jag på, men nästnästa år! då blir det stuga i gustavsvik tjejer! Cykel, gutekällaren o noooulla ouååtta! 

snart ska jag till jobbet igen. det känns som om det här blir en bra dag. varför vet jag inte, för det är ju inte överdrivet spännande på jobbet direkt. förutom när kurtsson är där. då vet man aldrig vad som händer. Eller när torsten klämmer ur sig knäppa frågor som om man gillar analsex eller inte. eller om man ska ta o ta en snabbis bakom färgmaskinen.
Bygma är ett udda ställe, i´ll tell ya
 
en sak som är fantastisk med bygma är  markus på färg! Han, jag och andreas har haft många långa samtal om serien Felicity som gick som repris nyss på fyran. och som jag föll för. äääääälskar
och andreas tycker att felicity är slampig. han ska få stryk snart.
anywho, i förrgår snackade jag o mackan om att det går att beställa felicityboxar på en kanadensisk hemsida. 2000:- för alla fyra boxar. totally worth it.
igår, however, kom han till mig i kassan o sa att han hade hittat andra säsongen när han höll på o ladda ner, så han hade satt den på nedladdning! åt mig! ♥♥♥♥
love you! så jag ska få den på fredag! haha yeeey
bästa dagen på jobbet igår alltså. anders hade med sig tortillachips, salsasås, creme fraiche och guacamole.
tror ni att jag freakade eller? michaela fick sitta själv i kassan en halvtimme medan jag o anders partade. yum

nu ska jag tvätta bort mina mascaraklickar på ögonlocken o börja dra mig.
mamma lånade ut persson idag eftersom hon o brorsan tog volvon. ska bli spännande o köra den bilen. jag får fan aldrig in backen. sjukt svårt.

Ciao!

every single tree reach for the sky

hej alla vänner, bekanta och helt okända personer! idag väntar ett låååångt blogginlägg: jag tänker dokumentera en hel dag på mitt jobb!
fruktansvärt nervkittlande.
jag kan ju börja med att berätta att jag steg ur min varma säng imorse klockan 05:00
inte mysigt. tog bussen tjugo över sex, började jobba klockan sju. nu är klockan halv nio.

och helt plötsligt kom det ett ös med kunder o nu är klockan nio :) tiden går så jäkla fort här ibland. först är klockan elva och man är hungrig som en varg, sen helt plötsligt är klockan kvart i sex o man slutar snart.
anledningen till att jag tog ett stort hopp på en halvtimme var att en kund kom förbi här o ville göra en kredit-faktura på en trimmertråd. och det är så sjukt krångligt. först måste han gå till informationen o be dom skriva ut kreditfakturan, eftersom att jag inte kan göra det på min dator, sen måste han komma till mig i kassan för att slå ut själva ordern i kassasystemet.
men vad han gjorde var att han först kom till mig i kassan o sa att han ville göra en retur. så jag slog in varan i systemet, skrev in allting jag skulle, och bad om kvitto så säger han:
"öööh här är mitt kvitto... fakturan"
MGAAH
= innebär att jag får göra om allting plus att dra iväg hans dumma faktura bort till informationen så torsten kunde fixa det åt mig.

När torsten äntligen kommer tillbaka till mig i kassan och har med sig följesedlarna släpper kunden en ny bomb:
"ööh nää alltså det är inte trimmertråden jag ska lämna tillbaka, det är duschslangen!"
JAHAPP. Bara o börja om. bara det tog typ 20 min. annoying.

trött

det kommer tillslut att driva mig till vansinne. det vet jag. de senaste 19 åren har varit en jävla pärs, och jag ska uthärda ett helt liv. jisses.
även fast jag vet att de menar väl så kan jag bara inte undgå att det är så jävla irriterande. De flesta hade sin föräldrakris när man var typ 15-16. det hade inte jag. det var väl snarare under den tiden som vi kom rätt bra överens. Men nu håller dom som sagt på att sakta men säkert driva mig till solklart vansinne.
det går inte en enda dag utan att mamma tjatar på att jag ska städa/öppna mitt fönster/ta ner tvätten/göra dittan o dattan.

och alla dessa jävla tips.
"det är bara ett tips"
okej NEWSFLASH jag vill inte ha era jävla tips!
"du borde träna mer, jag vet att du skulle må bättre av det"
ehh daaah, jag är väl inte dum i huvet heller. tillochmed jag fattar att man mår bra av att träna.
jag tycker faktiskt att dom alltid har trott för lite om mig. innan jag tog studenten tjatade dom ständigt:
"jag ser aldrig dig plugga"
"hur ska det gå med dina betyg?"
"jag blir orolig över dig elin"
well guess what? Jag lever fortfarande. och mina betyg är över medel så ni kanske ska ta o acceptera att jag varken är 5 år gammal eller dum i huvet.

nu låter jag som en riktig bitterfitta (ursäkta ordvalet LBT Tomas) men jag kan helt enkelt inte hjälpa det. typ exakt allt som någon i min familj säger, i syfte att vara snäll och hjälpsam också, kan jag helt enkelt inte ta till mig. jag blir bara så irriterad. som alldeles nyss när adam kom in o bad mig kolla vädret på SMHI, och sa åt mig vart jag skulle trycka så blev jag irriterad. jag vill verkligen inte vara såhär men för att tillåta mig själv till ett försvar vill jag säga att det är mina föräldrars jäkla fel som aldrig kan låta mig vara ifred, och ta hand om mig själv.



STAY BACK!

kolla va kul!

Gå in på Inkorgen och tryck uppåt två gånger. Vad står det i det sms:et?
"Elin- varför ska du inte med ikväll? Kom igen din gamla nunna. haha puss"
Jossan tycker jag är tråkig som inte följer med ut ibland. jag är nog lite av en nunna ibland. och på andra sätt verkligen inte.

Tryck därefter uppåt 13 gånger. Vem har skickat det sms:et?
Evelina- Frågar om vi ska ses vid halv fem på medis o fika efter jobbet. ♥

Vad står det i sms:et under?
"Var är du? Kom till baren"
Från Malin :) SE - jag är inte alltid nunna!

Vem skickade det sms:et?
Lilla blå tåget Thomas

Vilka sms gör dig gladast?
Oftast dom från Bea ^^

Hur många sms har du i inkorgen?
Ojsch. ska räkna.... 107 st

Vad står det i ditt 34:e sms?
"Jag ska in till täby c med sara. du kan hänga med oss, halv två. hinner inte möta dig i skolan då, men hoppa på tåget halv? puss"

Nu när du ändå är där mitt i allt.. tryck neråt 5 gånger. Vad står det?
"Hej hjärtat jag kommer inte till tegel, det blir för sent tyvärr :( men vi får festa på onsdag jättemycket :) många pussar".
Aw, från Kim. min Akkfe!

Vad står det i det 15:e ?
"Tänk på havsbruset ;) Eller varför inte sätta ipoden i öronen så slipper du höra henne alls hehe. vet att hon är pain in the ass. Men sup henne full nånstans o lämna henne i lera! Tänk på mig =D Puss"

Och det tredje?
"Du kan inte gissa! Jag är ute med bla Maria, du vet min gamla chef. Gissa vem hon hade sex med igår kväll? Han som du tycker är så snygg i Bygglov! Hahahaha"
Jag är sååå sotis!

Vad står det i ditt mest privata sms?
Om jag sa det skulle det väl inte vara privat längre? ;)

Vilket är det gulligaste sms:et du någonsin fått?
Det måste väl ändå vara det här:
"Vilka mjuka läppar du har prinsessan! ;)"

Vad är det argaste sms:et du någonsin fått?
"vart fan i helvete e ni nånstans då?!!!!!!!!" 
Haha Fredrik blev lite sur för att jag inte hörde när han ringde medan vi var inne på Gute :)

Vad har du för mobil?
Öh, den är typ så gammal att jag tror det är straffbart att ens drömma om att skryta om den.

tufft!

Jag och Malin har just spenderat vår fredagkväll på ett ytterst tufft sätt ^^
hemma i soffan med chips, dip, cola o film. (och en mamma med ett strykjärn, bräda o massa kläder, samt en pappa som leker med sin sprillans nya mobil). Som ni säkert förstår är jag och Malin ytterst coola personer.


förra inlägget blev lite tokigt. slutade lite abrupt kanske. men datorn på mitt jobb (jaa, jag skrev på arbetstid) är lite knäpp och ville inte publicera precis allt. och lat som jag är orkade jag inte fortsätta skriva heller så jag lät det helt enkelt vara. men ni förstår säkert visan:
festival regnig o lerig= elin åker hem till torra stockholm


äh jag hade tänkt skriva ett långt inlägg nu, men jag är helt enkelt för trött. jag o malin hyrde film o jag somnade på mamma. haha partytjej en fredagkväll eller vadå? :P kanske blir det utgång imorgon om jag inte dör på jobbet eller nåt sånt.

natti natti på er. kanske skriver lite på jobbet imorgon om det blir långtråkigt. alternativt att jag går ut på gården och kastar sten på fredrik o dennis o stjäl godis från gårdspojkarna. hmm... tåls att tänka på.


gotland + äventyr... och även lite Bygma

så förra veckan drog jag till Gotland tillsammans med Malin och Evelina, och generellt är jag jättenöjd med den veckan! Iofs, vädret kunde varit bättre - under två dagar tvingades vi att cykla hem till Gustavsvik (från ringmuren i Visby) i spöregn. Japp, det var mindre kul. men vi fick ändå en bra dag på stranden i tofta - och i Beas sällskap! :D det var supermysigt.
Jag, Malin o Evi har enhälligt kommit fram till att utelivet på Gotland är i världsklass! Gutekällaren säge jag bara. mmm

nu orkar jag inte skriva om gotland mer. även fast det finns myyyyyycket att berätta. hahah.
nu ska jag berätta om min superlånga resa fram och tillbaka till roskildefestivalen i danmark. tjohooo!
i måndags åkte vi (jag, evi, jossan, elin, hanna och johanna) ner glada i hattarna till roskilde. Kvart i nio gick tåget från centralen, kvart över fem(!!!) gick jag upp ur min säng. efter flera timmar på tåg hit och dit anländer vi äntligen till roskilde stad. där det spöregnar. precis som i resten av jävla skit-danmark. kön till taxi var milslång, vi hade ingen aning om vart vi skulle och somsagt - vi var blöta, trötta och småirriterade. efter en stund lyckas vi haffa en taxi och beger oss till västsidan av roskildefestivalens område. uuuhu stort misstag redan där. när vi kom dit regnade det (om möjligt) mer, och allt var geggigt. precis allt. mina stövlar (tack o LOV att jag hade med mig regnkläder annars hade jag gått in i en djup och alldeles för seriös och ovälkommen depression) var geggiga, min klänning var dyblöt, jag var dyblöt och jag hade skitont i precis varenda liten jävla led och muskel i hela kropen pga min tunga packning. vi strövar runt på campingen i hopp om att hitta en ledig tältplats... vilket inte alls gick bra. typ en timme gick vi runt där. tillslut hittar lantz en liiiten plats för våra tält. lantz+jossan o hanna+johanna hade mindre