so much a hard days work

sitter på jobbet är trött vill sova vill dricka vill ha pengar vill shoppa Amy Diamond spelas på radio - tänker på josefin och fredrika men jag älskar mitt jobb. jag älskar att alla som jobbar här är så JÄVLA gulliga! hela högen! och kurtsson (37) påpekade att jag hade mindre bröst än hans fru. fast hon har fött fyra ungar lade han till så han menade väl att jag kanske kommer ikapp? jag köpte ett par URSNYGGA skor idag, och jag älskar dom <3. åznan herself sa att dom såg nätta ut ^^ och jag som har giant-feet.

Men! Ragga på dagtid!


alltså  -  what is up med min hund som ylar som en varg halv ett på natten?!
han får väl ragga brudar på dagtid som alla andra!
hahaha och ska han yla så får han väl för fasiken se till o yla som en karl! han låter som en ko!
jag vet inte om han är pilsk på löp-tikar eller dräktiga kossor....


han må vara en varg på nattetid, men egentligen är han en riktig rastafari-dude:

rastafari hund

sötbulle <3

nu vaknade husse o blev arg!!

so random

schaalt

eeeh ja, här är då en bild från lördagskvällen då jag för första gången i mitt liv fick uppleva ett saltbad. you should all try it! vem vill inte klia sig i huvet som en apa en bakissöndag?

och jag märkteatt någon hade skrivit (i grön skrift!) på min vänstra arm:
"eyeline! i love yoy (u) menade you men jag är bara för puckad /maria"

dont you just love that girl?mest irriterande är förresten att jag hade skrivit VÄRSTA mastodontmeddelandet där jag gnällde på hur mycket jag har o göra i skolan OCH (!!!) listat upp det också men såklart så går det inte att kopiera skiten när jag skulle lägga upp den här bilden så hela texten försvann... jag skulle skrivit om den men... äh.. jag är helt enkelt för lat.

tjöss

jag måste ju säga att jag gillar mitt fylleinlägg där på lördagkvällen. oerhört charmigt.
rätt kul "fezt" i lördags ändå - jag är nöjd. Drog i mig en hel vinare, men det var jag värd. Efter att ha pluggat+jobbat varenda helg sen skolhelvetet började.
Jag borde lägga upp en av fyllebilderna (det var ett par) från i lördags (fina posingbilder i soffan exempelvis), men jag har inte fått dom av freddie (systerns pojkvän har sladden och han är i ungern) eller från maria (hon är bara seg).

Kvällen startade (såklart) med att vi inte hittade dit till o börja med. Mia o evi var "heeeelt hundra" på att det var åt höger.. sen var dom heeeelt hundra på att man skulle gå under den här bron. Sen försvann maria o skulle möta killen som bjöd henne dit, så vi stod själva under en bro (slapp undan regnet - wiie) o sjöng på något men jag kan inte förmå mig att minnas vad :/
när vi kom in i huset möttes vi av en våg av en lukt.. fredrika, skön som hon är, säger "det luktar fest". Om den lukten baserar sig på sprit eller svettiga fjortisar vet jag inte - kanske en salig blandning?
En liten fjortis kommer fram och ska presentera sig, Felicia tror jag hon hette (hur fan kan jag komma ihåg det från världens fyllaekväll när jag knappt ens kan komma ihåg vad jag åt till lunch igår??). först tyckte jag hon lät rätt trevlig ändå, men sen när fredrika härmade henne inne på toan kunde jag inte låta bli att garva varje gång jag såg henne. "heeeeeiiiiii, Feliiiiiiciijaaa!".  Fredrika borde bli imitatör.
sen söp vi till ordentligt på toan, och jag är ledsen att säga detta men, vi betedde oss verkligen som riktiga fjortisar och (jag skämms inte för att säga detta) I ENJOYED IT!
för en gångs skull slapp jag vara "mom of the night" och fick släppa loss lite vilket var helt sjukt skönt. bara däcka på köksbänken, inne i bastun, under skrivbordet, käka upp födelsedagsbarnets pan pizza, försöka sno en kajalpenna i badrumsskåpet innan fredrika tjuter "NEJ ELIN! MAN KAN FÅ ÖGONINFLAMMATION!"
dra i någon killes arm så han spiller vin på hela min nya fina, vita, dyra skjorta varpå fredrika tjuter (igen) "SALT! FORTFORTFORT!!" sen helt plötsligt sitter jag under värsta saltduschen, fredrika gnuggar o gnuggar som fan på ryggen och min mage för att försöka jobba bort vinfläckarna, och jag typ fattar ingenting förrän jag dagen därpå, vaknar av att det kliar som bara faaan i huvet och jag har salt under naglarna. jag kan se kontaktannonsen på den grabben: "hej jag heter robert, nyss fyllda 18 och jag tänder på att hälla salt i håret på tjejer".det finns otroligt med material från lördagkvällen men jag orkar inte skriva allt för nu får jag kramp - plus att taxi-elin måste rycka ut till syrran som ska bli hämtad... igen..

jag borde börja ta betalt.

tjöss

FEZT!

jag och fredrika sitter i ett rum med en data o skriver i min ubercoola blogg. whoopiiiiieee
"elin äf cu verkligen så fll redn?"

har saknat hemmafester.KEWL!

PUSS